Info@Yaraimmigration.com 46016638 -021
مهاجرت به نیوبرانزویک از طریق سرمایه گذاری

یکی از یهترین روش های مهاجرت به کانادا مهاجرت از طریق سرمایه گذاری میباشد استان نیوبرانزویک یکی از استان هایی میباشد که سرمایه گذار برای اقامت در کانادا را میپذیرد.

 در این مقاله ما به موضوع  مهاجرت به نیوبرانزویک از طریق سرمایه گذاری  میپردازیم برای مهاجرت از طریق کارآفرینی در نیوبرانزویک شرایط زیر را باید دارا باشید.

۱سن بین ۲۲ تا ۵۵ سال

۲.حداقل مدرک تحصیلی فوق دیپلم برای مهاجرت به نیوبرانزویک کانادا لازم میباشد

۳.آیلتس با نمره پنج

۴.اعلام رسمی قصد اقامت در نیوبرانزویک

۵دارایی (زمین ،خانه،اوراق بهادار ...) به ارزش حداقل ششصد هزار دلار که سیصد هزار دلار آن پول نقد باشد یکی از مهمترین شرایط مهاجرت به نیوبرانزویک از طریق کارآفرینی میباشد.

۶سابقه سه سال مالکیت بیزنس در پنج سال گذشته یا پنج سال مدیریت ارشد در پنج سال گذشته

۷.خرید یا تاسیس بیزنس به ارزش حداقل دویست و پنجاه هزار دلار

 اگر شما هم قصد مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری و یا  مهاجرت به نیوبرانزویک  را دارید میتوانید با کارشناسان سازمان  مهاجرت به کانادا یارا تماس بگیرید.

 امیدواریم این مطلب برای افرادی که قصد مهاجرت به نیوبرانزویک کانادا از طریق سرمایه گذاری را دارند مفید باشد

در مطالب بالا به بررسی راه های مهاجرت به نیوبرانزویک کانادا از طریق کارآفرینی پرداختیم این مطلب بصورت مداوم بروز رسانی خواهد شد تا همیشه اطلاعات کاملی را در زمینه مهاجرت به نیوبرانزویک از طریق سرمایه گذاری در اختیار شما قرار دهد