Info@Yaraimmigration.com 46016638 -021
مهاجرت نیروی کار با تجربه کار در کانادا

افرادی که تجربه کار در کانادا را دارند میتوانند از این طریق برای اخذ ویزا کانادا اقدام نمایند.

کسانی که دارای یک سال تجربه کار در کانادا طی سه سال اخیر , نمره آیلتس 5 برای حرفه های غیر تخصصی و نمره آیلتس 6 برای حرفه های تخصصی و مدیریتی  هستند می توانند در این برنامه مهاجرتی برای اقامت دایم تشکیل پرونده دهند.

 افرادی که برای مهاجرت به کانادا از روش مهاجرت نیروی کار با تجربه کار در کانادا اقدام به اخذ ویزای کانادا میکنند اگر تمام شرایط ذکر شده را دارا میباشند به راحتی میتوانند اقامت دايم کانادا را بگیرند

فرم ارزشيابي رايگان