Info@Yaraimmigration.com 46016638 -021
مهاجرت نیروی کار متخصص به کانادا

افرادی که میخواهند از طریق مهاجرت اقتصادی و از روش نیروی کار متخصص قصد مهاجرت به کانادا را دارند باید شرایط زیر را دارا باشد.

کسانی که دارای تحصیلات بالاتر از دیپلم متوسطه،حداقل یک سال سابقه کار در زمینه رشته تحصیلی ،نمره زبان انگلیسی IELTS 6یا نمره B2 در آزمون زبان فرانسه TEF و سن بین 18 تا 44 هستند میتوانند از طریق مهاجرت نیروی کار به کانادا اقدام نمایند

این افراد می توانند حداقل امتیاز لازم را برای شرکت در این برنامه مهاجرتی کسب کنند . در این برنامه شرکت کنندگان  بر حسب امتیاز خود بصورت رقابتی انتخاب و دعوت به تشکیل پرونده مهاجرتی می گردند.

برای مهاجرت نیروی کار متخصص به کانادا میتوانید با سازمان مهاجرتی یارا تماس بگیرید.

مهاجرت اقتصادی به کانادا تخصص ماست.

فرم ارزشيابي رايگان